Over ons - VVT-tool

In maart 2020 kreeg Ximius de vraag om mee te bouwen aan een van de actielijnen van ZorgConnect, ‘Gezond plannen en roosteren’. Om in de toekomst de kwaliteit van zorg binnen de Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT) te kunnen waarborgen en gezond te kunnen roosteren hebben we in samenwerking met de verschillende zorgorganisaties gewerkt aan de ontwikkeling van de VVT-tool.

Gezien het enthousiasme en de toenemende vraag binnen diverse zorgorganisaties heeft Ximius ervoor gekomen om de VVT-tool landelijk in te zetten en door te gaan met de ontwikkeling in nauw samenwerkingsverband met de gebruikers.

De mensen bij Ximius hebben al vele jaren kennis opgebouwd over Integraal Capaciteitsmanagement en Patient Flow en in de gezondheidszorg. Door onze unieke datagestuurde aanpak streven we naar ondersteuning en positieve uitkomsten om verbeteringen door te voeren voor zowel cliënten, professionals en organisaties.

Ximius is opgericht door drie Nederlandse ondernemers met jarenlange ervaring in de zorgsector. Gevestigd in Eindhoven, werken we samen met getalenteerde en ambitieuze consultants en ontwikkelaars. Door de vakkennis van onze oprichters en medewerkers kunnen we organisaties helpen bij de implementatie van onder andere capaciteitsmanagement.

Continu verbeteren

Door gegevens te integreren en visualiseren helpen we organisaties weloverwogen besluiten te nemen om operationele problemen effectief te voorkomen. Daarnaast biedt Ximius ondersteuning en training aan medewerkers en teams om de prestaties continu te verbeteren. Wij combineren onze tools en kennis om ervoor te zorgen dat organisaties bewust zijn van de beschikbare capaciteiten en deze op elkaar afstemmen. Hierbij houden we rekeningen met de kaders van de organisatie, om uiteindelijk de wensen en behoeften van zowel de cliënt als professional bijeen te brengen.

Bij Ximius vinden we het belangrijk om voorop te lopen in werkmethoden, concepten en technologieën. Daarbij hebben we nauwe samenwerkingsverbanden met organisaties en gebruikers zodat onze oplossingen concreet bijdragen aan een verbetering van de zorg.

Over ons VVT tool Ximius

Meer weten, of heeft u een vraag over onze VVT Tool software?

Vul onderstaand contactformulier in, we nemen dan zo snel mogelijk contact op om uw vraag te beantwoorden of een afspraak in te plannen. U kunt natuurlijk ook bellen of mailen.